http://xpicinhersey.blogspot.com/ Xp için Herşey: Html Editör Programları

1 Aralık 2010 Çarşamba

Html Editör Programları

Html editör programları sitenizin sayfalarını oluşturmakta kullanacağınız programlardır. Bu programlar sayesinde site oluşturabilir, sayfalarına yazı resim video ekleyebilirsiniz. Bulduğum bu programları kullanıcıların değerlendirmelerine, beğenme oranına göre dizmeye çalıştım. Bunlar dışında kullandığınız ve kullanımı kolay olan html editör varsa lütfen bizimle paylaşın.

MoreMotion Web Express (Türkçe)Kendinizin veya firmanızın internet sayfalarını oluşturmak istiyorsunuz ancak HTML konusunda bilgili değilsiniz. O zaman MoreMotion Web Express tam size göre. Deneyin ve diğer editörlere olan üstünlüklerini kendiniz görün. MoreMotion Web Express HTML bilgisine sahip olmayan kullanıcıların bile web siteleri ve sayfalarını geliştirebilmelerine olanak sağlayan kolay kullanımlı ve üstün niteliki bir web editörüdür.

Dreamweaver En çok tercih edilen html editördür. Sayfadaki Free Trial linkine tıklayıp, ücretsiz üye olarak deneme sürümünü indirebilirsiniz.

Nvu
NVU Front Page tarzında bir html editörüdür. Front Page'e çok benzemektedir. Açık kaynak kodlu ve tamamen ücretsizdir. Kaynak kodları sitesinde mevcuttur. Nvu Türkçe yamasını indirmek için tıklayın

Namo WebEditor Suite
HotHTML, Microsoft Frontpage tarzında bir HTML editörüdür.

Web Page Maker
(15 gün kullanım kısıtlamalı) Web Page Maker ile HTM ve HTML formatındaki sitelerinizi yapmaya hemen başlayabilirsiniz. Editörün kullanımı çok kolay ve pratiktir. Editörle birlikte sayfanıza kolayca JavaScript ekleyebilirsiniz.

Arachnophilia
Arachnophilia bir html düzenleme aracıdır. Program ayrıca php, asp, cgi dillerinide desteklemektedir. Pek çok özelliği sayesinde html kodları ile uğraşırken işinizi kolaylaştıracaktır. Özellikle html kodlarını farklı renklerde yazarak kod karışıklığının önüne geçmesi programın artılarından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Toplist